Към резултатите от търсенето

Тенджера с капак ø 24 см

бонус точки
150
Отстъпка
50%

Серия Zwilling Motion

150 7999лв. 3999лв.

Съдовете за готвене от серията Делимано Стоун Ледженд са изключителна комбинация от незаплеващо покритие, подсилено с истински каменни частици отвътре. Здравината им се дължи на стоманената основа обвита с емайлово покритие отвън. Невероятното покритие на серията Делимано Стоун Ледженд не позволява на храната да залепне. То дава възможност да се готви със съвсем малко мазнина - пържите, печете, и задушавате здравословни ястия за вашето семейство. Каменните частици в покритието съхраняват и отдават постепенно топлината на храната, правейки я сочна, вкусна и ароматна.Невероятното покритие на серията Делимано Стоун Ледженд не позволява на храната да залепне. То дава възможност да се готви със съвсем малко мазнина - пържите, печете, и задушавате здравословни ястия за вашето семейство. Каменните частици в покритието съхраняват и отдават постепенно топлината на храната, правейки я сочна, вкусна и ароматна.

Марката ZWILLING предлага висококачествени продукти от 1731 г. и е една от най-старите марки в света. Да предлагаме на клиентите най-доброто от света на кулинарията и красотата: Това е страстта на ZWILLING. Открай време се стремим чрез иновативни технологии да произвеждаме продукти с привлекателен и неподвластен на времето дизайн от най-високо качество. Формите, функциите и методите постоянно се развиват.

ZWILLING си сътрудничи с известни дизайнери, които споделят ценнотите и визията на ZWILLING. Богатото портфолио предлага продукти от съвременната кухня - от ножове и тенджери, през тигани до комплекти прибори и кухненски помощници.

Серията ножове ZWILLING Motion съчетава отлично качество, удобство при работа и модерен дизайн. Прецизно изработеният накрайник от неръждаема стомата с логото на ZWILLING показва, че всекинож отговаря на високите стандарти на марката ZWILLING.

Първи пояснителен текст - заглавие

Допълнителен текст! Пояснения, относно начина на доставка, условия за връщане, гаранционни срокове и т.н.

Втори пояснителен текст - заглавие

Още някакъв пояснителен текст, имащ отношение към поръчката...