Към резултатите от търсенето

Конфигурация за пречистване WaterBoss700+Гросс20+MorionDWM 101

бонус точки
1000
Отстъпка
30%

1000 229000лв. 159900лв.
ПРИМЕРНА КОНФИГУРАЦИЯ:
ПРЕДФИЛЪР + ОМЕКОТИТЕЛ + СИСТЕМА С ОБРАТНА ОСМОЗА

Предфилтрите премахват твърди, механични, неразстворими частици. Монтират се преди омекотителната система и системата за пречистване на вода. Целта на предфилтрацията е да се удължи ресурса на омекотителя и филтрите в пречистващата система и да улеснят работата на последващите уреди за омекотяване и филтрация:
Аквафор Грос 20“ е корпус за полипропиленов предфилтър за студена вода. Грос 20″ е изграден от, подсилена със стъклени влакна, пластмаса, издържаща на високи налягания и снабден с удобна планка.
Самопочистващата се филтрираща система Waterboss 700 пречиства от механични (неразтворими) примеси, желязо, манган и омекотява водата в цялата къща, вила или апартамент. Не е необходима смяна на филтриращи модули. Лесен процес на регенерация – изисква само  2 кг сол, 61-95 литра вода и 20-30 минути. Регенерацията се осъществява автоматично.
DWM-101S – удобен и компактен филтър за пречистване с обратна осмоза със запас от 5 литра чиста вода. Побеждава накипите и подобрява вкуса на Вашите любими ястия и напитки. Прави водата безопасна и полезна за цялото семейство.

Първи пояснителен текст - заглавие

Допълнителен текст! Пояснения, относно начина на доставка, условия за връщане, гаранционни срокове и т.н.

Втори пояснителен текст - заглавие

Още някакъв пояснителен текст, имащ отношение към поръчката...