Готварска книга

Готварска книга ''Съвременна българска кухня - 20 български топ готвачи'' със специалното участие на: Андре Токев, Георги Бойковски, Иван Кирин, Александър Тодоров, Станислав Колев, Андрей Стоилов, Стоян Кирин, Петър Николов, Милен Златев, Милен Панев, Христо Фильов, Павел Павлов, Владимир Тодоров, Станислав Колев, Йонко Дяков, Веселин Калев, Виктор Ангелов, Пламен Петров, Георги Ерменков и Алекс Иванчев. Автор: Илиан Илиев

„Книгата „Българските готвачи“ е красива, с множество интересни рецепти от страхотни готвачи. Невероятно е да видиш какъв е цялостният подход на всеки един от тях към менюто, който разкрива силните им страни в кухнята. Кулинарните книги от Източна Европа са много популярни в момента, но няма много български книги, така че тази книга е едно страхотно попълнение за библиотеките на готвачите по света. Оформлението на книгата е много привлекателно и съм уверен, че тя е изключително стойностна. По мое мнение тя ще бъде нов “скъпоценен камък“ за всеки любител на храната“
 
                                                                                                                                                                    Gissur Gudmundsson C.M.C
                                                                                                                                                      Президент на WORLD ASSOCIATION
                                                                                                                                                               OF CHEFS SOCIETIES 2008/2015
                                                                                                                   почетен председател на NORDIC CHEFS ASSOCIATION